skip to Main Content

Bruidskapsel lang haar

Gefeliciteerd. Je gaat trouwen en je zoekt een passend bruidskapsel lang haar. Shelly is de jouw kapster voor bruidskapsels en bruidsvisagie. Natuurlijk kan ik ook overweg met bruidskapsels met krullen of we maken in je lange haar een bruidskapsel met een vlecht.

Inspiratie voor bruidskapsels lang haar

In mijn bruidskapsel portfolio zie je diverse inspirende foto’s van eerdere bruiden met lang haar. Van opgestoken bruidskapsels tot vlechten en romatantische bruidskapsels.

Bruidsaccessoires voor lang haar

Wil je een bruidskapsel met sluier of met mooie haardiamanten? Shelly heeft heel veel bruidsaccesoires voor een bruidskapsel lang haar. Soms is een haarkam voor een bruid een mooi alternatief om een langhaar trouwkapsel feestelijk te maken.

Bruidskapsel en visagie aan huis

Wij komen vanuit het Westland snel in Den Haag, Rotterdam, Bleiswijk, Zoetermeer, Naaldwijk, Schiedam en verder in de regio om je bruidskapsel lang haar op jouw bijzondere dag perfect te stylen.

Kosten voor bruidskapsel lang haar

En trouwkapsel hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk kan je je bruidsmake up zelf doen, maar met ons bruidsarrangement is dat helemaal niet nodig. Bekijk onze prijzen voor bruidskapsels en bruidsmake up in onze prijslijst.

Een bruidskapsel lang haar van Shelly laat jou stralen op je trouwdag!

Meer weten over bruidskapsels voor lang haar? Neem contact op met Shelly!

Back To Top